///Pagero och HBS tecknar globalt samarbetsavtal
  • pagero-hbs

Pagero och HBS tecknar globalt samarbetsavtal

2018-05-21T12:29:51+00:00juni 8th, 2017|Utvalda nyheter|

Pressmeddelande, 8 juni 2017: Pagero Group och HBS (Health Business Solutions GmbH) inleder ett samarbete på global nivå. Målet med samarbetet är att erbjuda en helhetslösning för hälso- och sjukvårdssektorn som omfattar såväl köpare, i form av sjukhus, apotek och ålderdomshem, som återförsäljare, tillverkare och leverantörer.

Kombinationen av HBS moderna molnbaserade lösningar och Pageros integrationsplattform erbjuder en komplett purchase-to-pay- och order-to-cash-lösning för hälso- och sjukvårdssektorn.

Med HBS fokus på DACH-regionen (Tyskland, Österrike och Schweiz) och Pagero Groups globala räckvidd kompletterar de båda företagen varandra perfekt geografiskt.

”Vårt samarbete är inte enbart av affärsmässig karaktär. Vi kommer även att samordna global support, implementation och utvecklingsarbete och därmed stärka Pageros närvaro på de tysktalande marknaderna”, säger Bengt Nilsson, CEO, Pagero Group.

”HBS förstklassiga produkter och tjänster blir nu tillgängliga globalt och HBS kommer att erbjuda och supportera Pagero Online i Tyskland, Österrike och Schweiz”, säger Norbert Kruchen, CEO, HBS.

För mer information, vänligen kontakta:

Bengt Nilsson
CEO, Pagero Group
bengt.nilsson@pagero.com
+46-708 11 22 11

Norbert Kruchen
CEO, HBS
norbert.kruchen@hbs.eu
+49-208-8596-830

Om Pagero Group

Pagero Group utvecklar och marknadsför Pagero Online, ett molnbaserat nätverk för kommunikation av affärsdokument inom processerna purchase-to-pay, order-to-cash och logistics-to-pay (TMS). Pagero Online är oberoende av affärssystem och passar företag av alla storlekar och inom alla branscher.

Våra tilläggstjänster gör det möjligt för våra kunder att uppnå korrekt data och ett 100% digitalt inkommande och utgående flöde av affärsdokument, vilket resulterar i minimerad felhantering, möjlighet att uppfylla lokala momsregler och kontroll över företagets inköp. Pagero Online är också sammankopplat med ett stort antal andra nätverk för global räckvidd.

Pagero Group har över 190 anställda med huvudkontor I Göteborg, Sverige, och lokalkontor i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Helsingfors, Dublin, Amsterdam, Rom, Madrid, Paris, Istanbul och Dubai. Läs mer på www.pagero.se

Om Health Business Solutions GmbH

”Integration främjar automatisering” – det är en vision som HBS är kända för på den europeiska hälso- och sjukvårdsmarknaden.

HBS tar sig an sjukvårdens utmaningar genom att utforma och utveckla lösnings- och kundorienterade produkter tillsammans med aktörerna på marknaden, vilket inte bara innebär stora fördelar utan även visar nya möjligheter för användarna.

Kärnan i erbjudandet är plattformen HBS|center som kan hantera en mängd orderrelaterade meddelanden elektroniskt med direktkoppling till kundens ERP-system. HBS har över 40 anställda och huvudkontor i Oberhausen i Tyskland. Läs mer på www.hbs.eu

This website uses cookies and third party services. By browsing our website you consent to the use of cookies and embeds from our site. Ok