E-faktura för mindre företag

///E-faktura för mindre företag
E-faktura för mindre företag 2018-02-16T16:34:41+00:00

Uppfyll krav på e-faktura

Har du en kund som vill att du skickar e-fakturor till dem? Behöver du en enkel och smidig lösning för att uppfylla kravet utan att behöva göra några större investeringar? Med våra tjänster kommer du igång snabbt och lätt – vi sköter tekniken och du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet. När du använder våra tjänster får du dessutom tillgång till alla andra företag i vårt nätverk – på så sätt kan du nå flera kunder via en och samma lösning!

Välj mellan två tjänster: Pagero Web Portal och Pagero Connect

Skicka e-fakturor enkelt och smidigt på webben

Pagero Web Portal

Med Pagero Web Portal skapar och skickar du dina e-fakturor snabbt och enkelt på webben via ditt konto i vår molnbaserade plattform Pagero Online. Du behöver inte investera i någon programvara och inte heller i ett ekonomi- eller affärssystem. Det enda du behöver är en Internetansluten dator med en webbläsare och inloggningsuppgifter till Pagero Online.

Skicka e-fakturor snabbt och effektivt via ditt ekonomisystem

Pagero Connect

Du skapar fakturorna som vanligt i ditt ekonomisystem. Kan ekonomisystemet skapa e-fakturor sparar du dem i en utpekad katalog på din dator. Annars skriver du ut fakturan med Pagero Printer som skapar e-fakturan. Därefter skickas den till Pagero Online som automatiskt levererar den till din mottagare i önskat format.

Obs att du kan skicka alla dina fakturor via Pagero Connect. Mottagare som inte kan ta emot elektroniska fakturor kan få fakturan som PDF eller pappersfaktura. Kontakta oss för mer information!

Låt oss berätta mer!

Jag vill bli kontaktad
Vi är tre personer på företaget som använder Pagero Online och alla tycker att faktureringen är mycket enklare nu för tiden. Det är en stor skillnad om man jämför med hur det var förut.
Lennart Svensson, Ekonomichef, Gustaf Fagerberg.
Läs kundcaset här

Mer om vårt erbjudande