Lösningar för naturresursbranschen
Effektivitet och flexibilitet i leveranskedjan

Uppfyll föränderliga regulatoriska, tekniska och marknadskrav

Naturresursbranschen är en av de mest diversifierade branscherna, och omfattar energisektorn (vatten, olja och gas, gruvdrift, luft-/vind- och kärnkraft) samt jordbruks-, fiskeri- och skogsbrukssektorn. Pageros lösningar för naturresursbranschen har utvecklats för att säkerställa att företag inom denna sektor kan följa med i utvecklingen, ansluta sig till ett brett utbud av affärspartners och uppfylla föränderliga myndighets- och branschspecifika bestämmelser.

Full flexibility across your operations in the Natural Resources Industry - icon

Flexibilitet i din verksamhet

Pagero ger dig ökad flexibilitet i din verksamhet, med enkel anslutning till affärspartners, interoperabilitet mellan nätverk och med offentliga hubbar, samt vår compliancetjänst som säkerställer att du uppfyller lokala krav på över 50 marknader. Vårt öppna nätverk innebär att du kan uppnå helt digitala dokumentflöden i dina order-to-cash-, purchase-to-pay- och fraktprocesser – oavsett vilka system eller processer dina affärspartners använder sig av eller deras digitala kapacitet.

Managed services – leverantörsaktivering

Anslut dina affärspartners snabbt och enkelt med hjälp av med vårt erfarna och flerspråkiga aktiveringsteam. Teamet arbetar över flera tidszoner och kan erbjuda en skräddarsydd aktiveringsprocess med personlig service och snabb support till alla dina affärspartners.

Supplier onboarding and migration for your needs - icon

Sänk dina kostnader med Pageros lösningar för naturresursbranschen

KONTAKTA OSS
Genom att stödja flera metoder för fakturaleverans har vi kunnat stimulera och skynda på processen för nya användare för att uppnå ett 100 % digitalt fakturaflöde i vårt affärssystem.
Imad Barake, Vice President Finance – Corporate hos Shawcor
Real-time data aggregation across systems - icon

Aggregera data mellan system och bolag

Aggregera och få åtkomst till flera system och bolag från ett och samma konto med Pageros rapporterings- och analysverktyg. Skräddarsy och skapa rapporter för att uppfylla dina specifika krav, samt schemalägg och få notifikationer när rapporter blir tillgängliga. Få insyn i realtid över transaktioner i hela verksamheten för bättre spårbarhet och detaljerade insikter.