Lösningar för fastighets- och byggbranschen
Förenkla fakturering och uppfyll skattekrav

Allt du behöver för bygg- och fastighetsförvaltning

Förenkla hanteringen av flera faktureringssystem och uppfyll momskrav via en enda anslutning till vårt globala, öppna och molnbaserade nätverk. Uppnå helt digitala dokumentflöden och förbättra effektiviteten, automatisera dina flöden och få tillgång till korrekt data i realtid.

Reduce overpayments and error-handling with Accurate Spend Management - icon

Uppnå 100 % digitala flöden

Korta cykeltiderna, reducera behovet av verktyg för säkrad datakvalitet och frigör resurser för värdeskapande aktiviteter genom att digitalisera och automatisera hanteringen av kund- och leverantörsreskontra. Ersätt flera system med en enkel och snabb anslutning mellan köpare och leverantör. Vår unika lösning gör det möjligt för kunder att drastiskt minska behovet av olika portaler och tjänsteleverantörer – och istället skicka och ta emot alla flöden via en enda kanal, anpassad till befintliga system och format.

Uppfyll skattekrav och stärk relationer

Tack vare våra tjänster kan du enkelt navigera bland lagar om omvänd skattskyldighet och säkerställa korrekta byggkoder, projektnummer och information om kostnadsställe på fakturor. Du fyller enkelt i uppgifterna i skattedeklarationen och momsdeklarationen för ingående och utgående moms och interoperabilitetsavtal. Bygg förtroende i hela den offentliga och privata sektorn med smidigare anslutningar mellan privatpersoner och banker, och mellan företag och juridiska personer.

A single process that meets all requirements with Pagero - icon

Effektivisera processer med Pageros lösningar för fastighets- och byggbranschen

KONTAKTA OSS
Det finns bara fördelar med att byta till digital hantering av leverantörsfakturor. Det är klimatsmart, vi sparar mycket tid och får ökad spårbarhet och förbättrad likviditet.
Jona Heida Hjalmarsdottir, Accountant på Wästbygg
Personalised supplier onboarding and migration within Public Sector - icon

Hantera projekt med data i realtid

Få överblick över och kontrollera aktiviteter i olika bolag och konton tack vare sömlös integration till vårt öppna, molnbaserade nätverk. Eliminera faktureringsfel, sena betalningar och tidskrävande manuellt arbete. Pagero gör det enkelt att se alla kassaflödesaktiviteter i realtid, oavsett hur många konton och företag du hanterar. Vi är med dig från början till slut med affärsprognoser, projektplanering och