Nätverk

Våra kunder når alla sina affärspartners – oavsett nätverk

I allt fler europeiska länder inför den offentliga sektorn lagkrav på e-fakturering. I ett antal länder används PEPPOLs infrastruktur för förmedling av e-fakturorna och fler är på gång.

Pagero har lång erfarenhet av PEPPOL och vi är en godkänd accesspunkt i alla de länder där PEPPOL har införts. Våra kunder får automatiskt tillgång till oss som accesspunkt och når alla företag och organisationer som är kopplade till PEPPOL, både nationellt och internationellt.

Vi har också samtrafikavtal med en stor mängd andra operatörer på marknaden så att våra kunder skall kunna kommunicera elektroniskt med alla sina affärspartner inom både privat och offentlig sektor – oavsett vilket nätverk de använder sig av.

Genom att ansluta sig till Pagero Online via vårt API kan våra partners alltså erbjuda sina kunder tillgång till en helhetsleverantör för att hantera alla sina fakturor och ordermeddelanden – de som skickas via Pagero, via PEPPOL och via andra operatörer.

Pagero sköter då det som vi är experter på – integrationer, formatkonvertering och distribution av affärsdokument – och våra partners kan ägna sig åt det som de är bäst på – utveckling av affärssystem.