///Nowaste investerar i ny, fullskalig Primelog TMS-lösning
  • nowaste_primelog

Nowaste investerar i ny, fullskalig Primelog TMS-lösning

2018-05-21T12:20:44+00:00maj 22nd, 2017|Nyheter|

Logistikföretaget Nowaste, med bas i Helsingborg, har beslutat att införa hela Primelog TMS-lösningen i sin verksamhet. Efter ett genomfört koncepttest var det tydligt att Primelog var den enda TMS-lösning som kunde erbjuda alla de funktioner som verksamheten krävde – från transportplanering och övervakning till hantering av fraktfakturor.

”Det här systemet verkar nästan vara skapat just för oss”, säger Christian Hallberg, vice VD, Nowaste. ”Eftersom vi har så olika typer av kunder i branscher som sträcker sig från livsmedel till mode, är våra behov både breda och oerhört komplicerade. Primelog uppfyller våra tekniska krav på alla punkter och levererar de resultat vi behöver. Men lika viktigt, i våra ögon, är att ha en bra relation med leverantören. Primelog reagerar snabbt och förstår verkligen vår verksamhet, vilket gör att vi känner oss som en prioriterad kund.”

”Nowastes verksamhet är som gjord för det våra TMS-moduler kan erbjuda”, säger Lena Ridström, CEO, Primelog. ”Efter en grundlig utvärderingsprocess beslutade de att införa hela vårt utbud av lösningar. Nu är implementeringen på gång och det är ett sant nöje att arbeta med en kund som vi kan ge så mycket mervärde.”

Om Primelog

Primelog är en affärsenhet inom Pagero Group, med fokus på utveckling av transportledningssystem (TMS), komponenter som stöder hela upphandlingsprocessen, t.ex. kontraktshantering, automatisk pris-/fakturakontroll, utgiftsanalys och attestering. Pagero Group levererar molntjänster till globala företag för att automatisera processerna purchase-to-pay, order-to-cash och logistics-to-pay. Alla tjänster bygger på toppmodern teknologi med en plattform baserad på en containerstrategi som tillåter stora datamängder, network enabling och smidig anslutning till alla affärssystem. Mer information finns på www.primelog.com.

Om Nowaste

Nowaste Logistics har som mål att leda utvecklingen av effektiva logistiklösningar genom att använda teknik för att erbjuda hanterings- och distributionstjänster till ett antal olika branscher. Bland kunderna finns Sveriges största leverantör av frukt och grönt, Everfresh, och gör det själv-kedjan Bolist. I dag hanterar de 500 medarbetarna på Nowaste Logistics ett totalt varuvärde på mer än 7,5 miljarder SEK. Mer information finns på www.nowaste.se

This website uses cookies and third party services. By browsing our website you consent to the use of cookies and embeds from our site. Ok