Skicka e-fakturor via PEPPOL med Pagero

///Skicka e-fakturor via PEPPOL med Pagero
Skicka e-fakturor via PEPPOL med Pagero 2018-03-20T13:13:31+00:00

E-faktura lagkrav i Sverige från 2019

Under 2019 blir det obligatoriskt för offentlig sektor i Sverige att kunna ta emot elektroniska fakturor via nätverket PEPPOL. Drivkraften är ett EU-direktiv som säger att myndigheter och enheter i medlemsstaterna skall kunna ta emot och behandla e-fakturor senast 2019.

Det senaste lagförslaget från Sveriges regering är att ta direktivet ett steg längre och även kräva att leverantörer till offentlig sektor i Sverige skickar e-fakturor. PDF-fakturor och pappersfakturor kommer inte att tillåtas.

Vi hjälper dig att uppfylla kravet

Har du en kund inom offentlig sektor som vill att du skickar e-fakturor till dem? Behöver du en enkel och smidig lösning för att uppfylla kravet utan att behöva göra några större investeringar? Då är Pageros PEPPOL Portal rätt tjänst för dig!

Med Pageros PEPPOL Portal skapar och skickar du dina e-fakturor snabbt och enkelt på webben via vår plattform Pagero Online. Du behöver inte investera i någon programvara och inte heller i ett ekonomi- eller affärssystem. Det enda du behöver är en internetansluten dator med en webbläsare och inloggningsuppgifter till Pagero Online.

Alla dina fakturor skickas till din mottagare via PEPPOL, helt i enlighet med kravet!

Börja använda Pagero PEPPOL Portal redan idag!

Välj mellan två lösningar:

PEPPOL Portal Basic

89 SEK/månad
  • Koppling till PEPPOL
  • < 50 e-fakturor/år

PEPPOL Portal Plus

189 SEK/månad
  • Koppling till PEPPOL
  • < 200 e-fakturor/år

Pagero Online
– ett nätverk att växa med

Pagero erbjuder även automatiserade lösningar för att skicka och ta emot e-fakturor. Vill du veta mer? Skicka en intresseanmälan via formuläret nedan, så kontaktar vi dig!

Jag vill bli kontaktad

Få reda på mer