//, Utvalda nyheter/Pagero öppnar kontor i Madrid
  • spain_madrid_office

Pagero öppnar kontor i Madrid

2018-05-21T10:23:59+00:00mars 17th, 2016|Nyheter, Utvalda nyheter|

Pagero öppnar nytt kontor i Madrid för att möta ökande marknadsefterfrågan i Spanien och Portugal och som ett steg i vår internationaliseringsprocess. Med lokal närvaro kan vi också erbjuda förbättrad support till våra lokala kunder.

Pagero kommer i spansk- och portugisisktalande länder att verka under varumärket PGN.

”Den spanska ekonomin är en av de 20 största i världen och har naturligtvis stor potential”, säger Bengt Nilsson, CEO, Pagero AB. ”Sedan januari 2015 är det obligatoriskt att skicka e-fakturor till den offentliga sektorn i Spanien, vilket har bidragit till ökad efterfrågan på våra tjänster. Vi ser också att marknaden i stort har nått en mognadsgrad som lett till ökat intresse för automatisering av inköps- och faktureringsprocesserna där våra tjänster ligger helt rätt i tiden. Dessutom är Spanien en betydelsefull handelspartner till övriga länder i Europa, vilket ytterligare bidrar till vikten av lokal närvaro, eftersom vi etablerar verksamhet i allt fler europeiska länder.”

Vårt kontor i Madrid leds av Alexander Jansson, MD, PGN. Kontakta honom gärna för mer information!

alexander

 

Alexander Jansson
Tel: +46 (0) 762 61 81 00
E-post: alexander.jansson@pagero.com

 

This website uses cookies and third party services. By browsing our website you consent to the use of cookies and embeds from our site. Ok