Leverantörsfaktura
Minimera felhantering och kostnader

Ta emot alla dina fakturor elektroniskt

Effektivisera hanteringen av företagets leverantörsreskontra, eliminera behovet av verktyg för förbättrad datakvalitet och korta cykeltiderna genom att ta emot alla dina leverantörsfakturor elektroniskt via Pageros nätverk. Säkerställ datakvalitet och minimera felhantering, oberoende av dina leverantörers processer och digitala kapacitet. Vår plattform är oberoende av affärssystem, kan integreras sömlöst med befintliga system och säkerställer att endast korrekt data behandlas.

Uppfyll lokala regler med full insyn

Pageros Compliance-tjänst kompletterar befintliga system och hjälper dig att uppfylla lokala krav samtidigt som den ger dig full insyn i företagets flöden. Använd våra Compliance-rapporter för att få aviseringar i realtid om potentiella avvikelser på de marknader du har verksamhet eller information om regler och lagkrav på andra marknader av intresse. Använd våra tilläggstjänster e-arkiv och digital signatur som ett komplement för att ytterligare säkerställa att dina processer uppfyller lokala regler och lagkrav.

Kom igång med elektronisk fakturering idag

Tilläggstjänster

För leverantörer utan digital kapacitet

Med vår kostnadsfria webbportal, Pagero Free, kan leverantörer utan digital kapacitet snabbt och enkelt ansluta sig till vårt nätverk för att skicka elektroniska fakturor till dig. De kan också skicka sina fakturor till dig via post. Vår tjänst Pagero Data Capture omvandlar därefter informationen till elektronisk data och vidarebefordrar den direkt till ditt affärssystem.

Vi valde Pagero tack vare deras flexibilitet och för skalbarheten i deras molnbaserade nätverk, och för att deras team var så lyhört för våra affärsbehov och krav.
KELLY MANINGAS, NORTH AMERICA ACCOUNTS PAYABLE & IFS IMPLEMENTATION SUPERVISOR, SHAWCOR

Relaterat innehåll

Resource Centre