Freight Applications (TMS)
Få full kontroll över dina fraktutgifter

Värdet av att nätverka

Uppnå en flexibel inköpsprocess och kortare ledtider i din strategi för fraktupphandling med vårt globala, öppna och molnbaserade nätverk. Anslut dina transportörer helt sömlöst för att snabbare kunna förverkliga besparingarna du genomförde vid ditt senaste anbudsförfarande.

För transportköparen

Pagero TMS är speciellt utformat för att passa företag med värdefulla försändelser, ett internationellt nätverk, multimodal strategi och utan egna transportillgångar i sin balansräkning. Vi arbetar med dig för att hitta den modell som passar för din verksamhet och dina operativa behov – utan kompromisser.

Ta kontroll över dina logistikutgifter med Freight Applications (TMS)

Kontakta oss

Byggt för en digitaliserad värld

Pagero TMS är unikt eftersom det utformats från grunden som ett Multi-Enterprise Supply Chain Business Network (MESCBN), vilket erbjuder en högre grad av automatisering och färre fel i dina affärstransaktioner. Vår lättanvända lösning resulterar i lägre kostnader* och effektivare drift.

* Uppskattade besparingar på 5–10 % för fraktutgifter vid implementering av ett TMS (källa: ARC Advisory Group)

Intelligens för ständiga förbättringar

Högkvalitativ data är nyckeln till att generera förbättringar, och i slutänden besparingar, i din resultaträkning och verksamhet. Pagero TMS säkrar datakvaliteten och säkerställer att dina transaktioner uppfyller gällande regelverk. Tillämpad AI-teknik översätter din fraktdata till konkreta förbättringar.

Kompletta eller kompletterande TMS-erbjudanden

Skalbar mikro-webbarkitektur garanterar full tillgänglighet och tjänsteutbud på en detaljerad nivå för ditt företags specifika behov, som automatiserad eller halvautomatiserad fakturagranskning för att komplettera ditt befintliga transportadminstrativa system. Oavsett om du letar efter en komplett TMS-lösning eller kompletterande tjänster för att förbättra dina befintliga verktyg, är Freight Applications (TMS) något för dig!

Att ha tillgång till komplett och tillförlitlig information optimerar vår förmåga att fatta rätt beslut och ta full kontroll över våra fraktkostnader på global nivå.
Eric Jansson, Manager Logistics Process Management, SANDVIK MATERIALS TECHNOLOGY

Relaterat innehåll

Resource Centre