Försäljning och orderhantering

Ett enda nätverk för effektiviserade processer

Korrekt och effektiv kommunikation

Säkerställ att dina artikel- och prisuppgifter är korrekta i alla dina inköpskanaler via en enda koppling till Pageros nätverk. Pageros globala, öppna nätverk integreras sömlöst med befintliga försäljnings- och orderhanteringssystem och gör det möjligt för dig att ansluta dig till alla dina kunder, oavsett var de har sin verksamhet eller hur de arbetar. Vår molnbaserade plattform konverterar och validerar automatiskt dina dokument till de format som dina kunder föredrar, vilket garanterar datakvalitet och hjälper dig att effektivisera din verksamhet. Använd vår globala Compliance-tjänst för att stödja företagets expansion – oavsett vart i världen den tar dig.

Korrekt masterdata

Pageros tjänst för datahantering erbjuder ett enkelt och korrekt sätt att uppdatera och hantera masterdata i flera kanaler. En komplett sök- och uppdateringsfunktion gör att du kan säkerställa att dina kunder alltid har tillgång till de senaste artikel- och prisuppgifterna för dina produkter.

Säkerställ datakvalitet i alla system

Säkra jämn datakvalitet i alla dina transaktioner genom kontinuerliga och automatiserade kvalitetskontroller av innehåll och format. Våra validerings- och berikningstjänster säkerställer att den data som kommer in i ditt system uppfyller dina krav, utan manuell hantering. Använd Pageros online-applikation för att stödja kontroller och felhantering som kräver manuell hantering. Gränssnittet integreras sömlöst med olika försäljnings- och orderhanteringssystem, vilket gör att våra kunder kan administrera sina egna affärsregler, utföra manuell dataverifiering och hantera olika typer av undantag.

Börja digitalisera ditt företag idag

Kontakta oss