///Skapa ett e-flöde
Skapa ett e-flöde2018-09-06T15:02:03+00:00

Skapa ett e-flöde

Skapa ett e-flöde

Det allra viktigaste när du börjar använda våra tjänster är att skapa ett e-flöde. Det är först då du kan effektivisera din orderhantering och dra nytta av alla de fördelar som våra tjänster medför. Med Pagero kan du enkelt skapa ett flöde på egen hand eller så kan du låta oss göra jobbet för dig.

Jag vill bli kontaktad

Med traditionell EDI blir det ofta dyra projekt

Med traditionella EDI-lösningar krävs tjänsteleverantörens inblandning för att sätta upp nya kopplingar, vilket innebär tids- och kostnadskrävande projekt varje gång en ny koppling skall etableras.

Med Pagero kan du enkelt skapa ett e-flöde på egen hand

Med vår lösning krävs bara en enda koppling till Pagero Online. Det löser vi för dig när du blir kund till oss. Därefter kan du själv ansluta nya kunder och leverantörer att kommunicera med, helt utan Pageros inblandning, utan extra kostnad. Det enda du behöver göra är att söka efter din kund eller leverantör i vårt register och skicka en förfrågan om att skicka eller ta emot e-order till eller från dem. När förfrågan har accepterats kan ni börja kommunicera med varandra.

Vi kan göra jobbet för dig!

Du kan också överlåta arbetet till oss. Du får en dedikerad kontaktperson på Pagero som hjälper dig att lägga upp en plan för aktiveringen. Vi skickar ut information till de kunder eller leverantörer som berörs och därefter kontaktar vårt team på Pagero Contact Center alla för att hjälpa dem att komma igång så snabbt och smidigt som möjligt med den tjänst som passar just deras verksamhet bäst. Vi gör jobbet för dig helt enkelt!

Jag vill bli kontaktad
This website uses cookies and third party services. By browsing our website you consent to the use of cookies and embeds from our site. Ok