E-faktura

//E-faktura
E-faktura 2017-10-12T10:28:59+00:00

Med Pagero e-faktura når du alla dina affärspartners via en enda koppling

Traditionella EDI-lösningar för att hantera e-fakturor innebär en tids- och kostnadskrävande uppsättning för varje affärspartner. En IT-avdelning eller en extern konsult behöver sätta upp kopplingen manuellt. Därför har denna typ av kopplingar varit få och endast gjorts mellan stora företag.

Pagero e-faktura är en molntjänst som ger ditt företag ett kostnadseffektivt sätt att kommunicera elektroniskt med alla dina affärspartners, via en och samma kanal. En enda koppling krävs – till Pagero Online. Med vår smarta sökfunktion e-business locator kan du sedan enkelt och på egen hand lägga till nya affärspartners att kommunicera e-fakturor med i ditt nätverk. Ingen manuell handpåläggning krävs från Pagero och det kostar ingenting extra.

Jag vill bli kontaktad

Med Pagero e-faktura behöver du inte tänka på e-fakturaformat

Det är inte självklart att din affärspartner kan hantera just det e-fakturaformat du använder dig av. Det finns nämligen en mängd olika e-fakturaformat (exempelvis PDF, CSV, XML och EDI) beroende på bland annat affärssystem, bransch eller land. Med EDI-lösningar behöver formatfrågan lösas manuellt för varje enskild kund – vilket innebär mer jobb för IT-avdelningen eller konsulten och därmed mer kostnader.

Med Pagero e-faktura behöver du inte tänka på något annat filformat än ditt eget. Alla e-fakturor som skickas via Pagero Online konverteras automatiskt till det format som mottagaren använder sig av. Denna tjänst ingår som standard för alla våra kunder. Du kan därmed skicka och ta emot dina e-fakturor i det format du använder dig av och din affärspartner skickar och tar emot e-fakturor i det format de kan hantera. Pagero Online sköter resten.

Vi stödjer en mångfald e-fakturaformat och vårt formatbibliotek utökas hela tiden. Varje nytt e-fakturaformat blir automatiskt tillgängligt för alla våra kunder, utan extra kostnad.

Med Pagero e-faktura når du även företag som använder sig av en annan operatör

Det finns många leverantörer av tjänster för e-faktura och om de inte har samtrafiksavtal kan inte deras kunder skicka eller ta emot e-fakturor sinsemellan. Pagero har samarbetsavtal med ett stort antal andra tjänsteleverantörer runt om i världen och vi arbetar hela tiden aktivt med att utöka vårt nät av samarbetspartners. Våra kunder kan därför skicka och ta emot e-fakturor till och från alla de företag som använder sig av Pageros nät men också ett mycket stort antal företag som använder sig av en annan tjänsteleverantör för e-faktura.

Vi anpassar våra tjänster för e-faktura till dina behov

Alla våra e-fakturakunder kommunicerar via en och samma plattform, Pagero Online. För att tillgodose företags skiftande förutsättningar har vi skapat olika sätt att kommunicera e-fakturor beroende på exempelvis behov av automatisering, fakturavolym och företagsstruktur. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av mervärdestjänster som enkelt kan läggas till för att anpassa tjänsten till det enskilda företagets behov.

Dina e-fakturor är i goda händer hos oss!

Pagero Online har mycket hög tillgänglighet och det är lika säkert att skicka e-fakturor via Pagero Online som att skicka information via din Internetbank. Vi garanterar att e-fakturorna kommer fram inom en viss tid och du får automatiskt en kvittens på att din e-faktura har nått mottagaren. Du kan också vara säker på att innehållet i de e-fakturor du hanterar är i säkert förvar hos oss. All information i e-fakturor som skickas via Pagero Online krypteras så att ingen annan än mottagaren får tillgång till den.

Dessutom har du fri tillgång till Pagero Service & Support Center om du har några frågor om dina e-fakturor. Vår kunniga personal hjälper dig med allt från implementering och uppstart till underhåll av ditt nätverk och utveckling av din tjänst så att du skall få så stor nytta som möjligt av din investering!

Jag vill bli kontaktad