Autogiro2018-09-04T14:06:56+00:00

Autogiro

Effektiv hantering av autogirobetalningar

Våra autogiroprogram hjälper företag att administrera autogirobetalningar. Vi erbjuder två olika program beroende på antal autogiron som skall hanteras och företagets behov av administration: Pagero Autogiro Mikro och Pagero Autogiro Pro.

För företag med mindre kundkrets och återkommande betalningar

Pagero Autogiro Mikro

Du skapar dina autogiromedgivanden och betaluppdrag och innehållet registreras i programmet och sparas i önskad mapp på din dator. Betaluppdraget med information om belopp och intervall skapas separat och sparas i önskad mapp på din dator.

Det finns även en enkel funktion för att ändra och makulera både medgivanden och betaluppdrag.

För företag med stor kundkrets och skiftande betalningar

Pagero Autogiro Pro

Du skapar, ändrar eller makulerar både autogiromedgivanden och betaluppdrag i en och samma vy i programmet. Du kan även skapa medgivande och uppdrag för flera olika bankgironummer.

Programmet har även en kunddatabas som ger dig tillgång till alla dina autogirokunder. Du kan sortera och filtrera efter till exempel kundnummer, postadress och e-postadress. Du kan även se betalningshistorik för varje enskild kund och exportera rapporter med statistik för ökad överblick.

Kundanpassa Pagero Autogiro Pro med vår tilläggstjänst Multihantering av betaluppdrag för att kunna ändra beloppet på flera betaluppdrag samtidigt.

En stor fördel är att vi vet att det varje månad kommer in en specifik summa på vårt konto. Det känns viktigt för oss som förening att ha den tryggheten.
Gunn-Britt Alvbring, Ekonomi, Friskis&Svettis Halmstad
Läs kundcaset här

Från vår blogg:

Tre topptips för att effektivisera företagets ekonomiavdelning.

Läs artikeln här

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna för mer information!

Jag vill bli kontaktad

Mer om vårt erbjudande

This website uses cookies and third party services. By browsing our website you consent to the use of cookies and embeds from our site. Ok