Pagero för tillverkningsindustrin
Optimera leverantörs- och kundrelationer

Uppnå global räckvidd och flexibilitet

Vill du ha flexibilitet och frihet i alla dina leveranser? Eller ett enkelt sätt att stötta internationell expansion? Pagero för tillverkningsindustrin har skapats speciellt för att hjälpa företag i tillverkande industri att optimera sin verksamhet. Vi hjälper dig att följa med i utvecklingen, enkelt ansluta dig till nya affärspartners och säkerställa att du uppfyller lagkrav och regler – idag och i framtiden.

A single process for global operations in the Manufacturing Industry - icon

En enda process för global verksamhet

Tillgodose alla dina affärsbehov med Pageros öppna nätverk och applikationer, oavsett dina eller dina affärspartners befintliga system, processer eller digitala kapacitet. Uppnå 100 % digitala och automatiserade flöden, förbättra datakvaliteten, korta hanteringstiden och frigör resurser för värdeskapande aktiviteter. Uppfyll lokala lagkrav oavsett hur ofta kraven ändras eller hur många länder du har verksamhet i.

Effektivisera verksamheten med Pagero för tillverkningsindustrin

KONTAKTA OSS

Managed services – leverantörsaktivering

Oavsett var dina leverantörer befinner sig kan vårt erfarna och flerspråkiga aktiveringsteam hjälpa dig att ansluta dem snabbt och enkelt. Vårt team arbetar över flera tidszoner och genomför en skräddarsydd aktiveringsprocess med personlig service och snabb support till alla dina leverantörer för att du skall kunna uppnå 100 % digitala flöden – från dag ett.

Supplier onboarding and migration across systems in the Manufacturing Industry - icon

Vi sökte en tjänsteleverantör som vi kan använda oss av över hela världen. Pagero uppfyller våra krav helt och hållet, och vi ser dem som ett företag som vi kan fortsätta expandera tillsammans med globalt.

Helmut Stritzinger, Head of Development, Commercial Office Management på Doka
Real-time data aggregation across systems - icon

Aggregera data – i realtid

Med Pageros rapporterings- och analysverktyg kan du kan aggregera data och få tillgång till flera system och företag via en och samma användare. Skapa rapporter för att uppfylla dina speci