Systemspecifika lösningar2019-05-23T11:08:52+00:00

Systemspecifika lösningar
En komplett helhetslösning

Enkel och sömlös integration

Vi vill erbjuda den bästa helhetslösningen, oavsett vilka format, system eller tjänsteleverantörer du använder. Därför är vårt öppna nätverk utformat för att enkelt och smidigt kunna integreras med dina befintliga processer. Vi uppdaterar löpande vår plattform för att möjliggöra direkt integration med så många system som möjligt och kompabilitet med så många format som möjligt.

Några av de system vi har stöd för

Snabb och enkel implementation

Vårt dedikerade integrationsteam har lång erfarenhet av att koppla samman olika system, vilket gör att du snabbt och effektivt kommer igång med att använda våra tjänster. Om du har internationell verksamhet kan du få hjälp av ett flerspråkigt kundtjänstteam som arbetar i flera tidszoner, vilket gör att du snabbt och enkelt kan rulla ut en global lösning.

Olika anslutningssätt

Detaljerade implementationsguider gör det enkelt att skapa direkta kopplingar mellan Pageros nätverk och befintliga system, inklusive FTP/SFTP, AS2, HTTPS och XML. För system med begränsade anslutningsmöjligheter erbjuder vi även en lokalt installerad klient, Pagero Connect, för att möjliggöra anslutning till vårt globala nätverk. Vårt integrationsteam och våra managed service-team hjälper dig att skräddarsy en lösning som möter dina specifika behov.

Branschspecifika lösningar

Våra tjänster och dedikerade specialistteam hjälper dig att identifiera och implementera den bästa helhetslösningen för de specifika behov som gäller i just din bransch. Minska driftskostnaderna, effektivisera företagets affärsprocesser och anslut dig till ett globalt affärsnätverk genom att välja Pagero.

LÄS MER

Vill du veta mer?

Kontakta oss för att få reda på hur vi kan förbättra dina befintliga system och processer.

KONTAKTA OSS
Denna hemsida använder cookies och andra tredjepartstjänster för att analysera trafiken i enlighet med vår privacy policy. Du kan ändra dina inställningar för cookies när du vill genom att följa instruktionerna i vår privacy policy. Ok