bengtsfors-kommun_logo

Frågor till Pagero kring programvara och teknik

Pagero Contact Center
031-730 88 30

Frågor till Bengtsfors Kommun

Anne Eriksson, 0531-526 201
faktura@bengtsfors.se

Börja skicka e-fakturor till Bengtsfors Kommun

Nedan kan du läsa om hur du går till väga för att börja skicka e-fakturor till Bengtsfors Kommun.

  1. PEPPOL-adress 0007:2120001470.
  2. Lägg till Bengtsfors Kommun (org.nr 212000-1470) som mottagare i ditt kundregister i Pagero Online.
  1. PEPPOL-adress 0007:2120001470.
  2. Kontakta din tjänsteleverantör för att beställa routing till Bengtsfors Kommun (org.nr 212000-1470).

Kontakta Pagero för information om deras olika e-fakturatjänster. Skicka dina uppgifter till dem via intresseanmälan till vänster på denna sida (ange projektkod DALS2017) så kontaktar de dig, eller ring Pagero Contact Center på telefon 031-730 88 30.

Bengtsfors Kommun erbjuder dig som skickar ett mindre antal fakturor per år att använda Pagero Free Web Portal som är en kostnadsfri tjänst för att skicka e-fakturor. På så sätt kan du komma igång med att skicka e-fakturor till Bengtsfors Kommun, men även alla sju kommuner och bolag inom Dalsland som är kopplade till Pagero Online, direkt utan extra kostnader.

Registrera dig med hjälp av projektkod FreePortal_Dalsland via länken till vänster på denna sida om du vill börja använda denna tjänst. Efter registrering får du ett mejl med dina inloggningsuppgifter.

Läs mer om hur du använder Pagero Free Web Portal på Pageros supportsidor.

Krav på fakturainnehåll

Faktura ställd till Bengtsfors kommun ska vara märkt med referenskod: (BK+6siffror) i fältet ”er referens” på förstasidan utan mellanslag eller övrig text.

Ex: BK123411

Varje beställare från Bengtsfors kommun bör uppge en referenskod till er, om detta missas ber vi er fråga efter det innan fakturering.

Om ni omfattas av undantag från lagen lag (2018:1277) om elektroniska fakturor till följd av offentlig upphandling önskar vi i första hand elektroniska fakturor annars se Bengtsfors hemsida för mer information.