Press

ALLT PÅ ETT STÄLLE

Skriver du en artikel om Pagero? Vi har samlat all information om oss på ett ställe för att göra det enkelt för dig att hitta det du behöver. Läs våra senaste pressreleaser, hitta inspiration i vår blogg och titta på någon av våra filmer för mer detaljer. Kolla in våra aktiviteter i sociala medier eller prenumerera på vårt nyhetsbrev. Ladda ned vår logga och vår boilerplate. Och kontakta oss gärna för mer information!

MER INFORMATION

PAGEROS BLOGG

Läs mer om elektronisk hantering av affärsmeddelanden i vår blogg där vi delar med oss av våra bästa tips och tricks för framgångsrik digitalisering.

MER LÄSNING

Ladda ned whitepapers och marknadsrapporter för att få en djupare inblick i vår bransch.

LOGOTYPER

BOILERPLATE

Pagero vill göra e-business enkelt. Vi hjälper företag att digitalisera, automatisera, fånga och tolka data så att de kan ansluta sig till och kommunicera med alla affärspartners korrekt och tillförlitligt via en enda koppling till vårt molnbaserade nätverk.

Vårt globala och öppna nätverk är oberoende av affärssystem och designad för sömlös kommunikation av affärsdokument inom processerna purchase-to-pay, order-to-cash och transport management. Oavsett företagsstorlek och bransch erbjuder vi överblick i realtid, anslutbarhet och oöverträffad kundservice.

Våra tilläggstjänster gör det möjligt för våra kunder att säkra datakvalitet, uppnå ett 100% digitalt inkommande och utgående flöde av affärsdokument, minimera felhantering, förenkla inköpsanalys och uppfylla lokala regler gällande skatte- och momshantering.

Pagero Group har över 250 anställda med huvudkontor i Göteborg, Sverige och 17 lokalkontor världen över inklusive London, Chicago och Dubai. Läs mer på www.pagero.se

NÅGRA FRÅGOR?

Esin Saribatir

VP Strategy & Marketing

Låt oss hålla kontakten!

Vill du hålla dig uppdaterad med vad som händer på Pagero? Följ oss i sociala medier eller prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev.

LINKEDIN @Pagero AB
FACEBOOK @PageroGroup
TWITTER @Pagero
YOUTUBE @PageroMarketing