Pageros historia

2009

Pageros nätverk skapas Pagero is born

Tre ingenjörer från Chalmers skapar grunden till vad som ska bli Pagero – en lösning för att hantera betalfiler och för att möta förändrade krav på e-faktura inom B2G. Tekniken utvecklades sedan till att bli Pageros plattform – ett innovativt, öppet, molnbaserat alternativ till lokalt installerade B2G- och B2B-programvarulösningar.

2010

Tillväxt i Norden Growth

Pagero etablerar sig som en leverantör av elektroniska tjänster i Norden, inklusive Sverige, Norge, Island och Finland.

 

2012

Peppol och mikrotjänster PEPPOL

Pagero blir en godkänd Peppol-accesspunkt i Norge och utvecklas till att bli en ansedd Peppol-rådgivare i Europa och Asien. Pagero övergår också till mikrotjänster för att möjliggöra en globalt skalbar, framtidssäkrad plattform.

2013

Interoperabilitet mellan olika format Interoperability

Pageros teknik ger banbrytande interoperabilitet för alla dokumenttyper i order-to-cash- och purchase-to-pay-processen. Tack vare detta kan företag utbyta faktura- och orderrelaterade dokument helt sömlöst, oavsett tjänsteleverantör.

2015

Global expansion Global expan

Privat och offentlig sektor ansluter sig till Pagero tack vare vår ledande tekniska infrastruktur och expertis. Vi sprids till över 50 länder på 5 år, inklusive Turkiet och Förenade Arabemiraten.

2017

Frakt och zero downtime Pagero Freight Solutions

Förvärvet av Primelog 2017 utökar Pageros tjänsteerbjudande till att även omfatta det komplexa området fraktfakturahantering. Vi etablerar nya kontor i hela Europa, inklusive Spanien, Storbritannien och Frankrike. Vi når den tekniska milstolpen att bli en plattform utan driftstopp – zero downtime – där kundaktivitet och dokumenthantering är möjligt även i samband med uppdateringar.

2018

Hälso- och sjukvård Pagero Health Solutions

Pagero utökar sitt erbjudande inom hälso- och sjukvårdsbranschen i och med förvärvet av tyska HBS (Health Business Solutions). Vi öppnar lokalkontor i USA, Indien och Singapore.

2019

Support 24/5 icon-24-7

Pagero Free – en kostnadsfri tjänst för att effektivisera verksamheten för små och medelstora företag – lanseras, samt Pageros nya webbportal och utökad partnerfunktionalitet. Med utökad verksamhet i Australasien, Mellanöstern och Latinamerika erbjuder Pagero supporttjänster 24/5 i alla tidszoner.

2020+

En anslutning – global räckvidd One connection - Global reach

Med vårt öppna, molnbaserade nätverk och tillhörande applikationer som är byggda för att kunna skalas snabbt och enkelt är Pagero redo att fortsätta växa som marknadsledare under 2020 och framåt, med målet att bygga världens största öppna affärsnätverk. Vi gör köp- och säljprocessen enkel – oavsett vilka system eller processer du använder eller hur många länder du har verksamhet i.