Karriär
Bli en Pagerian

Våra medarbetare är Pagero

Som vi ser det skapas Pageros styrka av våra medarbetare och vår tekniska förmåga. Vi vill vara en inspirerande arbetsplats där vi hjälper varandra att dra nytta av vår fulla potential för att kunna erbjuda det bästa för våra kunder. Vill du hjälpa oss i vår strävan att förenkla inköp och försäljning?
Nedan har vi listat alla lediga tjänster.

Rebecca Granlund

Account Executive, Customer Engagement Center and Sales

Rebecca Granlund

Studerade IT-solutions B2B vid IHM Business School i Göteborg

“Jag sökte en arbetsplats som gav alla möjlighet att utvecklas oavsett ålder, kön eller bakgrund. Pagero har hjälpt mig att växa och ger mig rätt verktyg för att utvecklas inom företaget.”

Fabian Hasse

Bid Manager, Pre-Sales and Bid Management

Fabian Hasse

Studerade Logistik vid Handelshögskolan i Göteborg

“Jag valde Pagero tack vare deras goda rykte och eftersom det är ett snabbväxande företag i en bransch där det händer mycket. Jag uppskattar att Pagero ger sina anställda möjligheter att växa inom det område där man passar bäst.”

Ana Botorce

Junior Compliance Manager, Compliance Team

Ana Botorce

Kandidatexamen i matematik, University of Waterloo i Kanada, dubbel magisterexamen i ekonomi, universitet i Rom Tor Vergata och Handelshögskolan i Göteborg

“Hos Pagero får du ansvar och möjlighet att vara en integrerad del av Pageros tillväxt, samtidigt som du är omgiven av snälla och ambitiösa kollegor.”

Våra vägledande principer