///Pagero önskar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt 2017!

Pagero önskar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt 2017!

2018-05-21T11:28:18+00:00december 25th, 2016|Nyheter|

Vi på Pagero önskar alla våra kunder, partners och övriga intressenter en riktigt fin julhelg och allt gott inför det nya året 2017! Vi vill också tacka er för ett gott samarbete under året som gått!

Vi är glada och stolta över att allt fler företag väljer att ansluta sig till vårt nätverk Pagero Online och vi arbetar kontinuerligt för att utveckla vårt erbjudande så att våra kunder skall få största möjliga nytta av sin investering.

Pagero som företag har också vuxit under året med många nya medarbetare, både på vårt huvudkontor i Göteborg och på våra lokala kontor. Under 2016 har vi öppnat kontor i Italien, Spanien, Nederländerna och Frankrike för att möta den ökande efterfrågan på tjänster för elektronisk meddelandehantering runt om i världen.

Vår julklapp i år är en donation till Barncancerfondens arbete. Barncancerfonden samlar in pengar för att förebygga och bekämpa cancersjukdomar hos barn och arbetar för en bättre vård- och livssituation för cancerdrabbade barn och deras familjer.

Barncancerfondens Julknapp 2016

Vi ser fram emot ett riktigt fint 2017 tillsammans med er!

Läs mer om Barncancerfondens arbete

This website uses cookies and third party services. By browsing our website you consent to the use of cookies and embeds from our site. Ok