///Pagero inleder samarbete med A.B.S. Global Factoring för automatiska fakturaköp via Pagero Online
  • abs-factoring-pagero

Pagero inleder samarbete med A.B.S. Global Factoring för automatiska fakturaköp via Pagero Online

2018-05-21T12:47:27+00:00november 15th, 2017|Nyheter|

Pagero ingår ett partnerskap med företagsfinansieringsbolaget A.B.S Global Factoring för att erbjuda automatiska fakturaköp via Pagero Online.

Fakturaköp eller factoring är en bankoberoende finansieringsform där ett företag kontinuerligt säljer sina kundfordringar till en factoringpartner för omedelbar likviditet och förbättrat rörelsekapital. Factoring ger företag en individuell lösning för ökad finansiell likviditet, säkerhet och flexibilitet.

Partnerskapet kommer att ge unika ekonomiska och affärsmässiga möjligheter till B2B-företag som expanderar. Tack vare samarbetet kan företag fakturera sina kunder världen över elektroniskt via Pagero Online i det format som krävs av mottagaren, samtidigt som de får omedelbar finansiering och kreditförsäkring med bara ett klick.

”Digitalisering i kombination med ett kundorienterat finansieringserbjudande kommer att förändra hur rörelsekapital används i affärer”, säger Bengt Nilsson, CEO, Pagero. ”Möjligheterna till snabb och korrekt information i kombination med ett finansieringsföretag som förstår sina kunders problem och hur man löser dem kommer att ge våra kunder ytterligare ett verktyg för att vara konkurrenskraftiga i en krävande affärsmiljö.”

”Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Pagero”, säger Trond Dale, VD för A.B.S. Global Factoring. ”Kapital och automatiserade affärsprocesser behövs för att företag ska kunna växa framgångsrikt. Tillsammans med Pagero kan vi erbjuda en effektiv finansieringslösning till en mängd företag och samtidigt erbjuda våra företagskunder en smidigare process för e-fakturering.”

Om A.B.S. Global Factoring

A.B.S. Global Factoring är ett finansbolag specialiserat på finansiering av små och medelstora tillväxt- och exportföretag. Under de senaste 20 åren har vi hjälpt hundratals företag att förbättra sin likviditet och utnyttja sina möjligheter genom att erbjuda omedelbar likviditet och fullständigt skydd mot kreditförluster.

Vi strävar efter att utmana den traditionella factoringmarknaden och skapa effektiva finansiella lösningar genom att skapa långsiktigt värde för våra kunder under deras alla tillväxtfaser.

A.B.S. Group verkar i fyra länder i Europa – Sverige, Tyskland, Österrike och Schweiz – och har över 158 000 kunder över hela världen. Det svenska kontoret grundades i Stockholm 2013 och ansvarar för den nordiska marknaden. Läs mer på www.absfactoring.se

Om Pagero

Pagero Group utvecklar och marknadsför Pagero Online, ett molnbaserat nätverk för kommunikation av affärsdokument inom processerna purchase-to-pay, order-to-cash och logistics-to-pay (TMS). Pagero Online är oberoende av affärssystem och passar företag av alla storlekar och inom alla branscher.

Våra tilläggstjänster gör det möjligt för våra kunder att uppnå korrekt data och ett 100% digitalt inkommande och utgående flöde av affärsdokument, vilket resulterar i minimerad felhantering, möjlighet att uppfylla lokala momsregler och kontroll över företagets inköp. Pagero Online är också sammankopplat med ett stort antal andra nätverk för global räckvidd.

Pagero Group har över 190 anställda med huvudkontor I Göteborg, Sverige, och lokalkontor i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Helsingfors, London, Dublin, Amsterdam, Rom, Madrid, Paris, Istanbul, Dubai och Chicago. Läs mer på www.pagero.se

Kontaktuppgifter för mer information

Trond Dale, CEO, A.B.S Factoring, trond.dale@absfactoring.se

Bengt Nilsson, CEO, Pagero Group, bengt.nilsson@pagero.com

This website uses cookies and third party services. By browsing our website you consent to the use of cookies and embeds from our site. Ok