///Pagero Group och Enterprise Consulting, Inc. tecknar partneravtal
  • pagero-enterprise-consulting-partnership

Pagero Group och Enterprise Consulting, Inc. tecknar partneravtal

2018-05-21T12:16:24+00:00maj 17th, 2017|Nyheter|

Pagero Group tecknar partneravtal med USA-baserade konsultföretaget Enterprise Consulting, Inc., en IFS Gold Services Partner som specialiserat sig på att implementera IFS Applications på den nordamerikanska marknaden. Tack vare samarbetet kan vi nu erbjuda IFS-kunder i Nordamerika en ny generation av tjänster för automatisering av inkommande och utgående fakturaflöden.

”Ökad efterfrågan från amerikanska marknaden på att automatisera finansiella processer och kommande lagkrav på e-faktura till den amerikanska regeringen gör att det blir ett naturligt steg för oss att etablera oss i Nordamerika”, säger Bengt Nilsson, CEO, Pagero Group. ”Vi har stort förtroende för Enterprise Consulting från tidigare gemensamma automatiseringsprojekt i Nordamerika där de visat stor professionalism och levererat ett högkvalitativt arbete.”

”Pageros molnbaserade e-fakturaplattform behövs verkligen på den nordamerikanska marknaden. Vi har sett den snabba ROI som kunder får när de implementerar Pageros e-fakturalösningar och vi ser fram emot att kunna erbjuda denna möjlighet till våra IFS-kunder”, säger Michael Tapper, President/CEO, Enterprise Consulting, Inc.

Kontaktuppgifter för mer information:

Bengt Nilsson
CEO, Pagero Group
bengt.nilsson@pagero.com
+46-708 11 22 11

Pierre Wahlgren
VP Marketing, Pagero Group
pierre.wahlgren@pagero.com
+46-704 82 32 47

Michael Tapper
President/CEO, Enterprise Consulting
mtapper@enterpriseconsulting.net
+1 (952) 448-2300

Om Pagero Group

Pagero Group utvecklar och marknadsför Pagero Online, ett molnbaserat nätverk för kommunikation av affärsdokument inom processerna purchase-to-pay, order-to-cash och logistics-to-pay (TMS). Pagero Online är oberoende av affärssystem och passar företag av alla storlekar och inom alla branscher.

Våra tilläggstjänster gör det möjligt för våra kunder att uppnå korrekt data och ett 100% digitalt inkommande och utgående flöde av affärsdokument, vilket resulterar i minimerad felhantering, möjlighet att uppfylla lokala momsregler och kontroll över företagets inköp. Pagero Online är också sammankopplat med ett stort antal andra nätverk för global räckvidd.

Pagero Group har över 190 anställda med huvudkontor I Göteborg, Sverige, och lokalkontor i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Helsingfors, Dublin, Amsterdam, Rom, Madrid, Paris, Istanbul och Dubai. Läs mer på www.pagero.se

Om Enterprise Consulting, Inc.

Enterprise Consulting är ett service- och managementkonsultföretag med huvudkontor i Edina, Minnesota, som erbjuder en komplett serie affärs- och tekniska tjänster för IFS Applications.

Förutom implementeringar och uppgraderingar hjälper vi våra kunder att optimera användningen av IFS Applications genom förbättring av affärsprocesser och integration med tredjepartsapplikationer.

Vårt mångåriga och nära samarbete med IFS Nordamerika som Gold Services Partner har lett till att IFS anförtrott oss att ta ansvaret för Apps9-uppgraderingsprojekt och implementeringar.

Vi är kända i hela IFS-sfären för vår höga servicenivå och långsiktiga samarbeten med en nöjd kundbas. Läs mer på www.enterpriseconsulting.net

This website uses cookies and third party services. By browsing our website you consent to the use of cookies and embeds from our site. Ok