///Ny landschef för Pagero Norge
  • pagero-country-manager-norway-eivind-thorstensen

Ny landschef för Pagero Norge

2018-05-21T12:05:41+00:00april 25th, 2017|Nyheter|

Pagero är glada att presentera den nye landschefen för vårt norska kontor: Eivind Thorstensen. Eivind Thorstensen har en gedigen branscherfarenhet och kommer att vara en viktig faktor i Pageros fortsatta arbete för att utveckla våra aktiviteter på den norska marknaden. Nedan berättar han mer om sin bakgrund, varför han valde Pagero och sina tankar om framtiden.

”Jag har studerat ekonomi på Handelshögskolan BI i Oslo och har arbetat med fokus på digitala distributionskanaler under större delen av mitt yrkesliv. Först 5 år på dåvarande EDB (Evry idag) som Service Manager och gruppchef för deras kundcenter. Därefter 5 år på Strålfors som projektledare, produktansvarig för elektroniska tjänster och Key Account Manager och senast på OpusCapita där jag var Business Manager för deras Order-to-Cash-division.”

”Det som lockade med Pagero var att få arbeta för ett modernt och nytänkande bolag som utvecklar morgondagens lösningar. Jag såg stora möjligheter i att få vara med att bidra till ökad digitalisering och effektivisering av företag på den norska marknaden. Pagero är också ett ungt bolag med hög kompetens bland medarbetarna.”

”Inför framtiden hoppas jag kunna bidra till ökad tillväxt och ökad kännedom om Pageros varumärke och lösningar på den norska marknaden. Jag vill arbeta för att Pagero även framöver ligger i framkant när det gäller att digitalisera och effektivisera viktiga affärsprocesser för norska företag. Jag vill också att Pagero som bolag skall komma ännu närmare våra norska kunder.”

Kontakta gärna Eivind Thorstensen för mer information!

Eivind Thorstensen
Country Manager Pagero Norway
Tel: +47 96 91 91 68
eivind.thorstensen@pagero.com

This website uses cookies and third party services. By browsing our website you consent to the use of cookies and embeds from our site. Ok