NSG Finland

/NSG Finland

NSG Finland

Nordic Service Group Finland OY

Nordic Service Group Finland OY började använda Pageros e-fakturatjänster i augusti 2014, efter att de hade bytt ERP-system och inte längre hade möjlighet att skicka e-fakturor.

0
Fakturavolym/år
0
Anställda

”Att återgå till pappersfakturering var inte aktuellt för oss, eftersom det är mycket mer tidskrävande. Vi har även ett antal kunder som kräver e-faktura. Vi blev rekommenderade Pagero som tjänsteleverantör och bestämde oss för att kontakta dem. Ända sedan vår första kontakt har Pagero varit fantastiska och vi hade inte kunnat ha en bättre tjänsteleverantör. Vi blev positivt överraskade av hur snabbt och enkelt det gick att komma igång med Pageros tjänster. På bara några veckor hade vi träffat och skrivit avtal med Pagero och hade vår nya e-fakturatjänst igång kort därefter”, berättar Arto Toivanen, Country Manager, Nordic Service Group Finland.

Nordic Service Group använder Pagero Connect och tilläggstjänsten extern print. Alla kunder som kan ta emot fakturor elektroniskt får e-fakturor och resterande kunder får pappersfakturor. Sorteringen sker automatiskt i Pageros molnbaserade nätverk Pagero Online.

”Den största effekten Pageros e-fakturatjänster har haft på vårt företag är de omfattande tidsbesparingarna. Lösningen är verkligen enkel att använda och förstå. Pageros e-faktura hjälper oss att spara tid, pengar och miljön, vilka man alla skall hantera med varsamhet. Pagero har tagit mycket god hand om oss och har löst alla våra problem. Mitt råd är definitivt att kontakta Pagero om du har behov av en e-fakturatjänsteleverantör. De kommer att hjälpa dig att hitta den absolut bästa lösningen för ditt företags behov, precis som de gjorde för oss. Jag rekommenderar Pagero som tjänsteleverantör!”, avslutar Arto Toivanen.

Om Nordic Service Group

Nordic Service Group Finland OY ingår i Nordic Service Group, en oberoende tjänsteorganisation som finns i Finland, Danmark, Norge och Sverige. Företaget består av ett kompetent team av tekniska ingenjörer som utför installationer, reparationer och underhåll av instrument för laboratorier, sjukhus och läkemedelsindustrin. Nordic Service Group är marknadsledande inom sin bransch och verksamheten baseras på kompetens, motivation och engagemang. Nordic Service Group Finland OY har sitt kontor i Vantaa utanför Helsingfors.

2017-10-12T10:46:07+00:00 1 maj 2015|