Norrlands Miljövård

/Norrlands Miljövård

Norrlands Miljövård

Norrlands Miljövård

Norrlands Miljövård började använda Pageros tjänster för drygt ett år sedan och skickar idag alla sina fakturor elektroniskt. De använder Pagero Server Connect, som är en helautomatisk lösning för att skicka och ta emot e-fakturor. De använder även tilläggstjänsterna extern print och PDF via e-post. Tack vare dessa tjänster går hela det utgående fakturaflödet elektroniskt oavsett om mottagarna kan ta emot e-fakturor, PDF-fakturor eller pappersfakturor. Sorteringen sker automatiskt i Pagero Online.

0
Fakturavolym/år
0 SEK
Omsättning/år
0
Antal anställda

”Att skicka hela fakturaflödet via Pagero har haft och har fortfarande stor betydelse för oss”, säger Åsa Sjödin, Administrationsansvarig på Norrlands Miljövård. ”Eftersom Pagero även tar hand om de fakturor som skall skickas på post slipper vi att skriva ut några fakturor och skicka dem manuellt. Tidigare gick det åt ganska mycket tid till att skriva ut och kuvertera alla fakturor, och vi har även fått ned kostnaderna för både papper och porto.”

När Norrlands Miljövård började använda tjänsten PDF-faktura via e-post gjorde de ett e-postutskick till sina kunder med information om tjänsten och de har sett en stor ökning i antalet kunder som tar emot fakturor på detta sätt. ”Responsen från våra kunder har varit väldigt positiv eftersom allt fler vill ta emot fakturor elektroniskt eller på PDF via e-post med tanke på miljö, hantering och liknande. Det är också så att en del företag kräver att man skall skicka e-fakturor till dem och det kan vi ju lösa eftersom vi använder oss av Pagero”, fortsätter Åsa Sjödin.

”Idag är det drygt 150 kundnummer av cirka 1 000 avtalskunder hos oss som har börjat ta emot PDF-fakturor via e-post och då är det faktiska antalet kunder högre eftersom flera städobjekt går in under samma kundnummer. Vi har även flera mindre kunder som inte har möjlighet att ta emot e-fakturor och för dem är PDF-faktura via e-post ett väldigt bra alternativ. Lösningen fungerar jättebra och det är en pågående process där vi hela tiden ansluter flera kunder”, säger Åsa Sjödin.

”Mitt råd till andra som funderar på att börja med e-fakturering är att ta kontakt med Pagero för mer information. Vi tog in offerter från andra tjänsteleverantörer också innan vi började, men valet föll på Pagero. Jag tycker att vi fick bra kontakt och dessutom har de en duktig supportavdelning med snabba svar på de funderingar och frågor som man kan ha”, avslutar Åsa Sjödin.

Företagsfakta

Norrlands Miljövård ägs av bröderna Kent och Peter Norberg. Norrlands Miljövård är Norrlands ledande och mest efterfrågade företag för skräddarsydda lösningar för rengöring och annan service på arbetsplatsen för både företag och privatpersoner. De har kontor på 18 orter i Norrland och är delägare i Servicecompagniet, vilket gör att de har uppdrag över hela Sverige med en kapacitet på över 2 000 medarbetare med samarbetspartners. Norrlands Miljövård är ett Svanenmärkt och ISO-certifierat företag med fokus på miljö och kvalitet.

2017-10-12T10:46:36+00:00 1 maj 2015|