Hämeen Rakennuskone

/Hämeen Rakennuskone

Hämeen Rakennuskone

Hämeen Rakennuskone Oy

Hämeen Rakennuskone Oy är Finlands största privatägda leverantör av maskinuthyrningslösningar inom restaurerings- och byggindustrin. Familjeföretaget, grundat 1975, bedriver sin verksamhet på sex olika orter och erbjuder sina kunder ett brett produktsortiment bestående av mer än 1500 produkter, bland annat byggmaskiner, liftar och arbetsplattformar.

0
Antal anställda
0
Utgående fakturavolym/år
0 M€
Omsättning/år

Miljövänlig och effektiv e-fakturering

Hämeen Rakennuskone gick över till e-faktura för cirka tio år sedan. ”Med e-faktura eftersökte vi en mer miljövänlig och effektiv faktureringsmetod”, säger Anne Tala, Ekonomichef på Hämeen Rakennuskone. ”Vi behövde även uppdatera våra processer för att möta kundernas behov. Våra kunder inom såväl den privata som den offentliga sektorn önskade nämligen e-fakturor.”

Programvaruleverantörens rekommendation

”Innan Pagero hade vi redan haft två olika leverantörer, som vi sedan varit tvungna att byta på grund av tekniska problem. Det var i ett sådant brytningsskede vår programvaruleverantör rekommenderade Pagero. Efter en noggrann jämförelse marknadsaktörerna emellan valde vi Pagero. Vårt samarbete påbörjades 2016 och vi har varit nöjda med vårt beslut.”

”Det att systemen fungerar ihop är jätteviktigt och Pagero har på alla sätt visat sig vara värda sitt goda rykte.”

Utmärkt teknisk lösning

”På grund av våra tidigare erfarenheter var vi bekymrade över tekniken och integrationen, men den lösning Pagero erbjöd oss har fungerat utmärkt och löst våra problem. Pagero har på alla sätt visat sig vara värda sitt goda rykte på marknaden. Det att systemen fungerar ihop är jätteviktigt, och här kan man lugnt konstatera att rädslan för tekniska problem var obefogad. Uppkopplingen fungerade väldigt smidigt.”

Allt i ett

”Vi skickar 60 000 fakturor årligen, varav 60% är e-fakturor. Vi strävar efter att kontinuerligt öka mängden elektroniska fakturor, men innan vi kommer ifrån pappersformatet helt och hållet, har vi löst det med Pageros tilläggstjänst extern print för alla de kunder som inte kan ta emot e-fakturor. På så sätt kan vi skicka hela vårt utgående fakturaflöde via Pagero Online.”

”Faktureringen med Pagero är snabb och smidig. Vi har ett stort förtroende för både tjänsterna och supporten – i situationer då vi behöver hjälp får vi det också mycket snabbt.”

Snabbt och smidigt

”Sammanfattningsvis är faktureringen med Pagero snabb och smidig. Vi har ett stort förtroende för både tjänsterna och supporten – i situationer då vi behöver hjälp får vi det också mycket snabbt. Pagero Online är väldigt lätthanterlig vilket våra kollegor varit glada över. Därför ser jag heller inga hinder för en gemensam utveckling och framtid med Pagero – som vi dessutom verkligen kan rekommendera även åt andra.”

Om Hämeen Rakennuskone

Hämeen Rakennuskone Oy (HRK) bedriver uthyrning av byggmaskiner, liftar och arbetsplattformar och har sex kontor i Finland; Vanda, Lahtis, Tavastehus, Tammerfors, Kangasala och Birkala. Familjeföretaget har 70 anställda och år 2016 var omsättningen 23MEUR.

2017-10-12T10:39:11+00:00 13 februari 2017|