Pagero och IFS – globala samarbetspartners

//Pagero och IFS – globala samarbetspartners
Pagero och IFS – globala samarbetspartners 2017-10-12T10:28:04+00:00

Pagero och IFS – globala samarbetspartners

Tack vare ett mångårigt och nära samarbete mellan Pagero och IFS kan vi erbjuda våra kunder ett globalt samarbetsavtal. Samarbetsavtalet innebär att alla IFS kunder enkelt och smidigt, med en färdig integrationsmodell, kan koppla på Pageros tjänster för att hantera elektroniska order- eller fakturameddelanden helt automatiskt, direkt från IFS Applications. Du arbetar som vanligt i ditt affärssystem och kan kommunicera elektroniskt med alla dina affärspartners, oavsett storlek, bransch eller system. Informationen överförs via Pageros molnbaserade affärsnätverk Pagero Online.

Ett komplement till affärssystemet

Pageros tjänster kompletterar företagets affärssystem och hjälper IFS kunder att effektivisera sina affärsprocesser tack vare automatiserade flöden, ökad kontroll, ökad säkerhet och ökad spårbarhet.

Du når alla dina affärspartners

Pageros mål är att erbjuda våra kunder ett nätverk som gör det möjligt för att nå alla företagets affärspartners, inom privat och offentlig sektor, i vårt och andra operatörers nätverk.

För att våra kunder skall kunna nå så många andra företag som möjligt har Pagero samtrafiksavtal med en stor mängd andra operatörer på marknaden. Vi är en godkänd accesspunkt i alla de länder där PEPPOL har införts och vi arbetar aktivt för att ansluta oss till den offentliga sektorn i alla länder i Europa där e-fakturering är ett lagkrav.

Nära samarbete – bättre kundservice

Tack vare att Pagero och IFS känner varandra väl och har en nära och kontinuerlig dialog förenklas processen för våra kunder. Vi kan till exempel förbereda ärenden tillsammans, vilket sparar tid och ger bättre kundservice. Våra utvecklingsavdelningar arbetar tillsammans och har regelbundna avstämningsmöten för att optimera tjänsternas funktionalitet för våra gemensamma kunder.

Vad våra kunder tycker

2018-04-26T17:05:46+00:00

Shawcor

Shawcor effektiviserar med Pageros leverantörsfakturalösning.

Kommande event

Detta får du när du ansluter dig till Pagero Online

  • Snabb implementering tack vare färdig integrationsmodell
  • Stöd för att hantera priskatalog, order, orderbekräftelse, leveransavisering, faktura och påminnelse
  • Tillgång till över 1 100 000 företag världen över via Pageros och våra samarbetspartners nätverk
  • Möjlighet att skicka affärsmeddelanden B2B, B2G och B2C
  • Automatisk konvertering till och från alla format i Pageros formatbibliotek
  • Transaktionshistorik 90 dagar
  • Fria uppdateringar och fri support
  • Säker kommunikation via krypterat nätverk

Tilläggstjänster

Pagero erbjuder ett stort utbud av tilläggstjänster som enkelt kan läggas till för att anpassa din tjänst till just ditt företags behov. Vi rekommenderar IFS kunder följande tilläggstjänster för att optimera sina flöden:

Med vår erfarenhet och kompetens kan vi hjälpa dig att hitta den bästa lösningen
på de utmaningar som just ditt företag står inför. Kontakta oss gärna för mer information!

JAG VILL FÅ MER INFORMATION!