Pagero och IFS – globala partners

En 100% digital affärsprocess med full kontroll

Som ett resultat av ett långvarigt och nära samarbete har Pagero och IFS ingått ett globalt samarbetsavtal. Tack vare detta avtal kan alla IFS-kunder snabbt och enkelt komma igång med Pageros tjänster och molnbaserade affärsnätverk för att digitalisera och få full kontroll över sina purchase-to-pay- och order-to-cash-processer.

Kunden fortsätter att arbeta i IFS Applications™ som vanligt och kan kommunicera elektroniskt med alla sina affärspartners oavsett deras storlek, system eller bransch.

Tjänster som kompletterar varandra

Pageros tjänster kompletterar IFS Applications™ och hjälper dig att effektivisera dina affärsprocesser med hjälp av automatiserade arbetsflöden och ökad kontroll, säkerhet och spårbarhet.

IFS Applications™ erbjuder slutanvändaren mycket god funktionalitet och stöd för både order- och fakturaprocessen. Pagero ser till att order och fakturor konverteras från IFS format till relevant mottagarformat eller tvärtom, beroende på lands- eller branschstandarder.

Vi erbjuder stöd för följande processer:

Kundreferenser

Pagero Global Icon

Tillgång till ett globalt affärsnätverk

Pageros mål är att erbjuda våra kunder ett globalt affärsnätverk som gör det möjligt att nå alla företagets affärspartners, inom privat och offentlig sektor, i vårt och andra operatörers nätverk.

Pagero har därför samtrafiksavtal med en stor mängd andra operatörer på marknaden. Vi är en godkänd accesspunkt i alla de länder där PEPPOL har införts och vi arbetar aktivt för att ansluta oss till den offentliga sektorn i alla länder i Europa där e-fakturering är ett lagkrav.

Kommande event

Enkel implementeringsprocess

Pagero och IFS har en nära och kontinuerlig dialog, vilket förenklar implementeringsprocessen för våra gemensamma kunder.

Våra R&D-avdelningar samarbetar och träffas regelbundet för optimerad funktionalitet. Vi förbereder projekt tillsammans, vilket sparar tid och förenklar för våra kunder. Pagero har också skapat ett implementeringspaket som består av en installationsguide, ett rollbaserat presentationsmaterial och kravspecifikation för att använda Pageros lösningar med IFS Applications™.

Fördelar med att ansluta till Pagero Online

  • Snabb och enkel implementering tack vare en färdig integrationsmodell
  • Stöd för hantering av priskataloger, order, orderbekräftelser, leveransaviseringar och fakturor
  • Tillgång till över 1 500 000 företag över hela världen via Pageros och våra partners nätverk
  • Möjlighet att skicka affärsmeddelanden B2B, B2G och B2C
  • Automatisk konvertering till och från alla format i Pageros formatbibliotek
  • 90 dagars transaktionshistorik
  • Kostnadsfria uppdateringar och supporttjänster
  • Säker kommunikation via ett krypterat nätverk

Ladda ner broschyr

En global lösning för processerna purchase-to-pay och order-to cash samt inkommande och utgående faktura

Vill du veta mer?

Kontakta oss för mer information!