Pagero Oy firar 5-årsjubileum

///Pagero Oy firar 5-årsjubileum

Pagero Oy firar 5-årsjubileum

Toni

Toni Pihamaa, VD, Pagero Oy

2010 grundades Pageros finska kontor som ett led i företagets strävan att bli en nordisk aktör. Man hade redan verksamhet i Norge och det var ett naturligt steg att även öppna ett kontor i Finland.

Pagero Oy har under 5 år etablerat sig som en betydande finsk leverantör av e-handelstjänster och både antalet kunder och de volymer som hanteras ökar snabbt.

”Marknaden har insett våra styrkor: högkvalitativa tjänster och mycket bra kundservice samt enkelheten i att det endast behövs en enda koppling till Pagero Online för att nå alla sina affärspartners. Kunderna behöver inte ha en mängd olika tjänsteleverantörer för att få det som vi kan erbjuda”, säger Toni Pihamaa, VD, Pagero Oy.

”Vår målsättning är att fortsätta att utvecklas för att i framtiden kunna erbjuda våra kunder ännu bättre tjänster och service”, fortsätter Jusa Koski, KAM, Pagero Oy.

”Under de senaste fem åren har Pagero som helhet inte bara etablerat sig som en nordisk utan även europeisk eller till och med global aktör”, säger Toni Pihamaa. ”Om utvecklingen fortsätter enligt plan ser vi inte några hinder för att vi inom en ganska snar framtid är den främsta operatören i Norden och en väl fungerande partner åt våra kunder på global nivå.”

2017-10-12T10:31:39+00:00 10 september 2015|Intervjuer|