Nå alla dina affärspartners med Pagero

Maximera företagets räckvidd med Pageros öppna, molnbaserade nätverk. Med en enda koppling till Pagero kan du ansluta dig till alla dina affärspartners via en och samma plattform.

Läs mer

Utöka företagets räckvidd

Vårt mål är att erbjuda ett affärsnätverk med största möjliga räckvidd, så att du kan maximera dina elektroniska flöden, oavsett vilken tjänsteleverantör dina affärspartners använder. Vi arbetar kontinuerligt med att utöka vår interoperabilitet genom att skapa fler samtrafiksavtal, på flera marknader och i olika branscher, världen över.

Vad är interoperabilitet?

Interoperabilitet eller samtrafik är olika systems förmåga, ofta i ett digitalt sammanhang, att kommunicera med varandra. I vår bransch handlar interoperabilitet om tjänsteleverantörer som skapar anslutningar mellan sina plattformar eller nätverk så att deras kunder enkelt kan kommunicera med ett obegränsat antal affärspartners via en och samma kanal. Många tjänste- och programvaruleverantörer kan tillhandahålla EDI-anslutningar, men EDI är inte interoperabilitet. EDI är en så kallad punkt-till-punkt-anslutning, vilket innebär att ju fler affärspartners du har, desto mer individuella EDI-anslutningar måste du skapa. För mer information om interoperabilitet och varför det är viktigt att ha det i åtanke när du väljer tjänsteleverantör, läs mer på vår blogg

Ta reda på hur du maximerar din räckvidd med Pagero

Kontakta oss

Våra samtrafikspartners

Vi har samtrafiksavtal med ett stort antal operatörer och vårt nätverk växer hela tiden. Nedan hittar du en lista över alla våra samtrafikspartners.

Interoperabilitet

Aksesspunkt Norge AS
Apix
B2Boost
Babelway
Bankgirot
Basware
CGI
Comarch
Crediflow
Crossinx
Danske Bank
DIG AG
EDI Solutions
eDiversa
Evry
Indra

InExchange
Integrasjonssystemer (ISYS)
Invinet (B2BRouter)
KMD
Kofax
Liaison
Logiq
Maventa
Netbox
Nordea
OpusCapita
Osuuspankit ja Pohjola Pankki
Paikallisosuuspankit
PostNord Strålfors
Ropo Capital
Scancloud

SERES
Sproom
Swedbank
Taulia
Tieto
Tradeshift
TrueCommerce
Truelink
Visma Commerce
Visma Services Norge
VismaProceedo
Å-data
Åland Post
Ålandsbanken

Samarbeten/partners

baVel
Cegedim
Edicom
Elemica
Media Ocean
PRIHandel
Saphety
SIX Paynet
Telia Sonera Sverige
Tungsten Network
Viaduct
Volvo