Uppnå helautomatiska flöden
Från dag ett

100 % digitala flöden med Pagero

Oavsett om du är kund eller leverantör kan du uppnå 100 % digitala inkommande och utgående flöden med Pagero – från dag ett. Vi erbjuder dina affärspartners flera anslutningsalternativ så att du kan hantera hela ditt flöde elektroniskt via en enda kanal, oavsett hur dina affärspartners väljer att arbeta.

För affärspartners med digitala flöden

För affärspartners som kan hantera digitala flöden erbjuder Pagero anslutning via olika kommunikationsprotokoll som SFTP, AS2 och AS4, i ett stort antal strukturerade format, som exempelvis XML och EDIFACT. Leverantörer kan skicka och ta emot elektroniska order- och fakturadokument från sina befintliga system till Pagero Online i det format de föredrar. Vår plattform konverterar och validerar automatiskt dokumenten innan de vidarebefordras till ditt befintliga system, vilket innebär att du kan ta emot alla dina dokument elektroniskt i det format som passar dig.

Digitalisera ditt företag idag

KONTAKTA OSS

För affärspartners med analoga flöden

Om dina affärspartners inte har möjlighet att hantera digitala flöden, hjälper Pagero dig att uppnå digital kommunikation med hjälp av ett antal alternativ:

  • Pagero Free, vår kostnadsfria och användarvänliga webbportal som gör det möjligt för dina affärspartners att hantera ett begränsat antal e-dokument per månad
  • Vår vanliga webbportal utan begränsningar av antalet e-dokument

  • Scanning/tolkning av data (OCR) med vår tjänst Pagero Data Capture
  • PDF via e-post

  • Print- och distributionstjänster

Aktivering av leverantörer och kunder

Vårt flerspråkiga on-boardingteam har många års erfarenhet av att ansluta företag och deras affärspartners världen över. Teamet arbetar i olika tidszoner och kan aktivera alla dina affärspartner med den anslutningsmetod som passar dem bäst så att du kommer igång med dina digitala flöden så snabbt och smidigt som möjligt.

Bättre insikter för bättre resultat

Med 100 % digitala flöden kan du maximera nyttan av rapporterings- och analysverktyg. Korrekt data och automatisk berikning och validering möjliggör bättre affärsinsikter för bättre beslutsfattande och bättre resultat.

Läs mer