//Jobba på Pagero
Jobba på Pagero2018-09-09T17:57:03+00:00

Jobba på Pagero

Följ med oss på vår resa!

Pagero letar alltid efter kunniga, innovativa människor som vill arbeta i en kreativ och dynamisk miljö. Lediga tjänster listas nedan. Du kan också skicka oss en spontanansökan här.

Oscar Wegland

Managing Director, Pagero UK

”Jag blev Managing Director för Pagero UK när jag var 26. Jag tycker att detta säger mycket om Pageros inställning – man belönar människor med idéer och ambitioner oavsett deras ålder.”

Isabel Gonzalez

Sales Manager, Pagero Iberica (PGN)

“Pagero Group samlar de roligaste, gladaste, mest intelligenta och varmhjärtade människor jag någonsin har haft förmånen att arbeta med. Vi är alla för en och en för alla – vi är en familj.”

Malin Grahn

Project Manager, Pagero Group

“På Pagero erbjuder varje dag nya utmaningar. Vissa är större och andra är mindre, och det är mitt jobb att hitta den bästa lösningen på dem.”

Vill du komma i kontakt med oss??

Vill du arbeta på Pagero och har en profil som du tror skulle vara intressant för oss? Kontakta oss gärna genom att skicka oss en spontanansökan via job@pagero.com. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Om Pagero Group

Pagero vill göra e-business enkelt. Vi hjälper företag att digitalisera, automatisera, fånga och tolka data så att de kan ansluta sig till och kommunicera med alla affärspartners korrekt och tillförlitligt via en enda koppling till vårt molnbaserade nätverk.

This website uses cookies and third party services. By browsing our website you consent to the use of cookies and embeds from our site. Ok